trivs du?

man vill trivas där man är. om man trivs med sig själv kan man trivas nästan överallt (minus uppenbara undantag) för vart man än är, så är man är alltid i sig själv. den enda plats man alltid är på, oavsett vilket land och vilken stad man är i. den enda plats google maps alltid kommer visa. den enda plats man inte kan fly från. som ett rum man alltid är inlåst i. i ett sånt rum vill jag ha öppen spis och många kuddar, en stor mjuk säng, en stor välfylld bokhylla, en taklampa med dimmer, många smålampor, vackra tavlor, rena golv, inga blommor, de glömmer jag att vattna, men bra högtalare... och massa mer. det ska va ett fint, mysigt rum. ett rum där man kan trivas. ett rum dit jag kan bjuda andra. och säga "välkommen in" när någon knackar.

(förtydligande: att trivas med sig själv är inte lika med att trivas med hur man ser ut. om du som läste tänkte det. att trivas med sig själv är att trivas med den man är, insida, utsida, baksida, framsida.. allt. allt som är du.)

Kommentarer
Postat av: Elin

Magiskt

2011-07-25 @ 00:30:43
URL: http://myggmedel.blogg.se/
Postat av: Tröj

Om man tvivlar ibland. Om man inte vet om man trivs. Är det då fusk att trivas bättre med sig själv i andras sällskap? Kan det vara okej att fuska innan man lärt sig helt..

2011-07-25 @ 22:34:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0