Dagens finaste

Världens sötaste pensionär köpte chokladpraliner till mig idag. Som tack för att jag bjöd på gojibär. Vilket är mitt jobb. Som jag har betalt för. Han smakade, tackade vänligt och gick. Sen kom han tillbaka 5 minuter senare "den här är till dig som tack för att du bjöd och var så snäll". Åh så fin. Blev ju megaglad!


I'll leave the fembot-mode

If you see me dancing on my own maybe you'll think who's that girl? but please don't fucking tell me what to do 'cause I learned love kills but if you think you can handle me then hang with me & show me love (and what it's all about) I'd get myself together I'd say yes not thinking do you really want me when you'd say "be mine!" then you'd see in my eyes I want none of them and they'd watch us while we dance to the beat I'd feel like a dancehall queen
thinking don't stop the music you'd call your girlfriend (me) to tell her "you should know better than to wish for a time machine 'cause O baby we will keep this fire burning 'cause we were indestrucitble already from the start and we will be stars 4-ever and ever"


TONIGHT


& your heels so high that you can't even have a good timeskön brud, skön röst, skön lyrics. skönt!

Glada gubbar

Jag använder gärna glada gubbar i sms och så. Om man lägger till en :) så ser det ju glatt och trevligt ut. Ni vet. Vi diskuterade det där med glada gubbar här hemma för ett tag sen. Så säger Pappa "det räcker ju att jag ler så blir det en glad gubbe". Haha, roliga Pappa. Glad gubbe..


I heard once that...

..love is friendship on fire.

"nu blire inge kalas"

ni måste kolla hela, bästa börjar vid 1 min. haha. lilla plutten.HELG

Jag fick ingen våffla igår, jag brukar alltid äta rätt saker på rätt dagar. Ta tillfället i akt liksom. Älskar våfflor. Men det gör inget. Fick en well done burgare istället. Den slank ner liksom. Nästan så att den var värd 6 lax som jag höll på att betala för den. Var lite förvirrad (ovanligt) så jag slog min pin-kod när det var meningen att jag skulle slå in beloppet jag ville betala...

Vilken ashärlig helg det här är. Vänner, mat, dans, sovmorgon, shopping, vänner, mat, mys, tagg, matchdag, vinst och sol (hoppas). Typ så?

Debatt

Någon som såg idag? Om otrohet. Om Victoria Milan.
Suck. Känns det inte lite så?

Finns någon frivillig kan jag gärna ta en liten diskussion live i ämnet. Hehe (anyone..?)
Relationsanarkisten var ju rätt skön. Snacka om öppensinnad människa. Gör ingen djupare analys än så idag. Hejdå!

Kept dancing on my own

Bara måste. Bara måste veta. Veta vad du gör. Bara måste. Bara måste se. Med vem. Ni vet? 
Det var förut. Inte nu. Jag har sedan länge dansat vidare. Och har inga planer på att sluta. 


Delad glädje är dubbel glädje

Därför delar jag med mig. Lyssningsvänlig musik helt enkelt. Hoppas ni gillaren.

en liten skön refräng sådär
Jag skrattar idag kanske gråter jag sen
Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
Så jag lever idag, idag, idag
Morgondagen är för långt bort men vi är här idag
Så jag skrattar idag


tänkte på ett sätt men det blev på ett annat

Jag har ju "jobbat" en hel del med mitt tänk. Mitt positiva tänk. Idag, ikväll, har jag lite nytta av det känner jag. Haha. Våga för att vinna var det. Juste. Våga, våga. Ja, nu vågade jag ju. Vann jag då? Icke. Men jag vågade ju. Det var väl en liten vinst i sig? (intalar mig själv det, jarå)
Jag är duktig på att va positiv nu faktiskt. Duktiga jag. Haha. Herregud, nu får jag ge mig. Sätter punkt där. Punkt. Punkt och puss.

Livet som en roadtrip?

Man åker i en bil, man vet vart man ska och det finns en karta som visar vägen dit. Man kollar kartan och åker inte fel. Man vet vart man ska ta sig, man följer kartan och man kommer fram.

Man åker i en bil, på väg men vet inte vart. Ingen karta. Man tittar ut genom fönstret. Ser på omgivningarna, svänger när man känner för det. Bromsar in då och då, stannar till när det är fint. Njuter lite där. Fortsätter sen. Hamnar någonstans tillslut.

Jag tänker att jag måste ta mig, inte bara hamna, någonstans. Men, tänk om jag skulle hamna på ett vackert ställe? Som jag inte ens visste fanns. Som liksom inte riktigt syns på kartan. Bara en tanke.


easycheesy

Hej ni.

Vill skriva nåt enkelt.
Jag kollar på vädret förresten, som visar hela 7-12 grader och stor SOL. Det är ju enkelt. Det får väl räcka så. Det och en bild på finaste godiset. Kärleks-godis. Som även kommer i puss- kram- och lyckaform. Fint va? Spring och köp. Och ät. Enkelt.

 
(snodde, eller lånade, bilden från dig anna)


avokadogräddfilvitöksaltochpeppar

Hej. Det är lördag. Solig lördag. Den blev inte som planerat. Men den blir nog bra ändå. Nu ska jag göra supergod guacamole. Hejdå.(ett litet kallpratsinlägg. kan man kalla det)

Emil, jag och stjärnorna.

För två dygn sedan skrev jag det här. Om stjärnor som inte längre bara är stjärnor. Idag fick jag en ny låt spelad för mig av en vän. En fin vän och en fin låt. "Så får du mig ändå" med Emil Jensen. Som alltid när jag hittar en ny artist som jag tycker om så kikar jag efter vilka låtar som finns på top hits på spottan. Jag fastnar för titeln på låten som ligger på plats 5. Så trycker jag på play. Och den första meningen Emil sjunger för mig är "hur lyckliga kan vi bli, vi som vet vad stjärnorna består av?" och jag tappar andan litegrann. Sen fortsätter han "hur magiska kan vi va när vi vet vad hjärnorna består av?" 

Vi och stjärnorna. Och allt däremellan. Och allt bortom det.
Godnatt.

 

ASG

Ledsentårar ena minuten och asgarv i nästa. Satsar på att skratta till mig magrutor till sommarn eller så. Är ni med mig? 
 

Såhär kan ett asgarv se ut...


blås bubblor med mig istället?

Alltså ibland är ju världen så jävla vacker, men ibland så är den inte det. Eller, det beror ju vart man står när man tittar på den. Den är så olika, världen. Den är allt och ingenting på samma gång, hela tiden, överallt. Allt och ingenting. Allt. Ingenting.

Så har jag tänkt på det där med bubblor. Hur härliga de är. Hur bra man mår i dem. I en bubbla, där världen inte får plats. Och så får jag inte riktigt ihop det. Det är ju viktigt att vi lär oss om världen, hur den ser ut, hur den fungerar. Jag vet, att det är viktigt. Det har jag lärt mig. Så kan vi lära oss mer, om världen. Hur den ser ut, hur den fungerar. Vad som finns bortom den. Så kan vi lära oss mer. Om världen. Mer och mer och mer. Vi är så nyfikna, blir aldrig nöjda. Och mer. Och sen när vi har lärt oss allt det där så kan vi ju... ja, vad kan vi göra då?

Ja, självklart är det fantastiskt. Allt vi kan och allt vi lärt oss, allt vi upptäcker. Jättehäftiga saker. Jättebra saker. Vi kan flyga till ett annat land. Vi kan göra fleecetröjor av pet-flaskor. Vi kan till och med flytta ett hjärta från en kropp till en annan. Och massa mer. Och vi skulle inte kunna allt det här om vi inte var nyfikna på världen och hela tiden tog reda på mer. Och vi skulle inte kunna allt det här om vi alla skulle tänka så som jag ska tänka nu...

Men, i mitt liv. Mitt enda liv. Vad har jag egentligen för nytta av att veta att vår underbara sol en dag ska bli ett svart hål? Ni vet när man är liten och stjärnorna på himlen bara är, stjärnor. Bara är det jag ser, och de är ljusa och fina och små och långt bort. De glittrar lite. Och är många. Jättemånga. Jättelångt borta. Men jag tänker aldrig riktigt på exakt hur långt borta. Det är bara jättelångt. Eller jättejättelångt förresten. Ja, så långt är det. Precis så långt. Bara så långt. Bara så.

Ibland känns det lite som om att ju mer vi lär oss, desto mindre kan vi. Och ju mer vi förstår, desto mer förvirrade blir vi. Ju mer vi letar, desto mindre hittar vi.

Jag vet redan för mycket.


lite töntigt men ändå lite fint


Lollo <3 DynaztyDet spelar ingen roll att han sjunger "jife" för han är grym. Fan va grym han är. Eller dom.
Men killens röst alltså. JAAARRRRÅÅÅ. Lite synd att det bästa framträdandet inte var med och tävlade haha...

allt det där om att va på väg nånstans

Jag hittade ett gammalt kemiprov från sjuan och ett gammalt schema och tänkte att jag ville vara 13 år igen. Gå i sjunde klass, lära mig om hur flygplan kan flyga, bättra på eyelinern så fort man fick chansen mellan lektionerna och sluta 13.40 på fredagar. Jag tänkte, "jag vill vara 13 igen, allt var så enkelt då". Men, det funkar ju inte så. Det var kanske enkelt, egentligen. Men jag tyckte ju inte det då. Det kändes inte enkelt. Och det är alltid det som räknas, hur det känns. Det skulle varit enklare att vara 13 om man fått vara 20 först. Och kanske enklare att vara 20 om man fått vara 27 innan. Men det funkar ju inte så. Om jag kunde vara 13 igen skulle jag göra massa saker annorlunda. Så vill jag inte tänka när jag är 27. Jag är 20 nu sen aldrig mer. Jag vill bara vara glad. Ska bara vara glad. Ofta, mycket. Jag gillar att va glad. Puss.


Liten tjej...


För mig.

För mig, för mig, för mig.

tänkte på en sak...

Vissa saker går bäst när man inte tänker så jävla mycket. Typ sälja, dansa, lira boll. Men man måste ju välja sina tillfällen! Lyssna på det här ordet till exempel: omtänksam. Man kan inte vara omtänksam om man inte tänker. Så, mina råd till er (som ni inte bett om men ändå.. det är råd till mig själv också) är:

Ett: Tänk inte så jävla mycket.
Två: Glöm för fan inte bort att tänka.

Då säger vi så. Ciao.


En onsdag liksom

Helsvart outfit. Många leenden. Nya örhängen. Två gratislatte i kombination med gött sällskap. Svårare än så var det tydligen inte att göra en grym onsdag. Så kom man hem med massa energi fastän man sovit alldeles för får timmar. Hehey!

Ps. Way to go Anton Hysén!!! Hur bra kille? Stor LIKE på den! Om jag var grabb skulle jag skriva kärleksbrev till honom. Hoho. Ds.

Golden

Ni vet den där gyllene medelvägen... tror ni att den finns? Om den gör det, vore det inte lite härligt att gå den? Tycker ni att det verkar tråkigt? Kanske. Kanske är jag tråkig. Jag tror att jag är rätt.. lagom. Lagom-Lollo. Men ändå, jag tycker den verkar trevlig. Ohetsig.


Ska vi gå där?

The Funeral

Jag får aldrig nog av den här låten. Lyssnar om och om igen. Om igen.

 

Livet i en bubbla

Hej. Jag är hemma. Ville ba säga det. "Välkommen tillbaka till verkligheten mina damer och herrar" som flygvärdinnan så fint skränade. Tack. Har haft en veckas digital detox. Död mobil och inget internet. Därav inaktiviteten på bloggen. Välbehövligt. Kan väl bli att jag överdoserar lite då och då. Istället har jag sparkat boll i solen, sprungit fram och tillbaka, lyft tunga saker, dansat afrodans, skrattat, hängt, myst och lekt med fina Älta IF Dam. Men, i alla fall. Nu är jag hemma, och imorgon fortsätter vi springa. Heja heja.

Vi ses väl där ute, i verkligheten. Puss.

RSS 2.0